Werken bij

De Goede Gastvrouw zoekt organisatie-en marketingcommunicatietalent!

Een klant verdient alle aandacht. Vind jij dat ook? Kom dan werken bij De Goede Gastvrouw, een klantrelatiebureau uit Groningen.

Wie zijn wij?

Wij helpen bedrijven om goed voor zijn/haar klanten te zorgen. Om een goede gastvrouw of  -heer te zijn. Dat doen wij door klantrelatiemomenten te realiseren. Directe en indirecte contactmomenten. Daarvoor zetten wij organisatie, communicatie en marketing in. Alles met het doel om een duurzame klantrelatie te ontwikkelen met als resultaat meer business, zichtbaarheid, naamsbekendheid, inzicht en betrokkenheid voor onze opdrachtgevers.

Wie zoeken wij?

Een organisatie- en marketingcommunicatietalent die op verschillende manieren onze opdrachtgevers helpt om goed voor zijn/haar klanten te zorgen.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgevers willen een duurzame klantrelatie opbouwen en daarvoor is regelmatig klantcontact noodzakelijk. Jij helpt ze om op regelmatige basis met (potentiële) klanten, medewerkers en andere relaties in contact te komen. Daarvoor zet je je creativiteit, organisatie- en marketingcommunicatievaardigheden in.

Voorbeeldprojecten zijn het creëren en publiceren van branded content, organiseren van evenementen, projectmanagement van (online) campagnes en veel meer. Daarbij werk je altijd samen met onze opdrachtgever en veel in samenwerking met bijvoorbeeld fotografen, marketing- en communicatiebureaus. Je bent als het ware de marketingcommunicatiemedewerker van onze opdrachtgever, maar dan voor meerdere opdrachtgevers tegelijk (lees: diversiteit en veel kijkjes in de keuken!). Denk daarbij aan opdrachtgevers in de profit- (software, bouw, etc) en non-profit sector (zorg, onderwijs).

De Goede Gastvrouw actief tijdens de Landelijke dag Basisvaardigheden van de Koninklijke Bibliotheek (Foto: Arjan Kremer) –>Bekijk het resultaat :)

Wat vragen wij?

Wil je bij ons werken, dan is het fijn als je hier aan voldoet:

  • Online en offline marketingcommunicatiekennis
  • Organisatorische skills (Je bent niet bang voor deadlines en houdt van aanpakken!)
  • Talent om overtuigende teksten te schrijven
  • Een enthousiasmerende, positieve en zelfstandige werkhouding
  • Zin om te werken bij een jong bedrijf
  • Een afgeronde HBO-/WO-studie en bij voorkeur een paar jaar werkervaring in de marketingcommunicatie

Wat bieden wij?

Wij zijn een jong bedrijf waar (in overleg) veel mogelijk is. De vorm en invulling van je functie kunnen we samen bepalen. We zijn op zoek naar collega’s (full- of parttime), die zin hebben om hun talenten in te zetten voor verschillende opdrachtgevers tegen een marktconform salaris. Ons kantoor bevindt zich in Groningen in The Rock aan de Atoomweg 6B. Meer weten? Neem contact op met Evelien (evelien@degoedegastvrouw.nl of 06 22 34 25 80/050 211 2494) of stuur direct een open sollicitatie!

Wees welkom!

Stage marketingcommunicatie

Op zoek naar een uitdagende stage? We zoeken een marketingcommunicatie stagiair die ons vanaf september 2018 t/m januari 2019 kan versterken. Nieuwsgierig? Bekijk de stagevacature!

Onze goede gasten