Talkshow NOM Late Night

Talkshow NOM Late Night

NOM - De Goede GastvrouwNOM Finance werkt intensief samen met banken en bankiers uit Noord-Nederland. Om hen nog beter te leren kennen en hun relatie te versterken organiseerde zij de ‘NOM Late Night’-talkshow. Vanuit De Goede Gastvrouw had ik de eer om de talkshow te begeleiden als presentatrice.

“Haar inbreng hebben we als erg plezierig ervaren. Ze stelde de juiste vragen en hield ons scherp.” – Annemarie Atema, NOM

NOM en bankenNOM Finance Talkshow De Goede Gastvrouw

De Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland (NOM) investeert in de ontwikkeling van Noord-Nederland. Dat doet zij door ondernemers te ondersteunen, van start tot overname. Onder andere door financiering te verstrekken aan kansrijke ondernemingen. Daarbij werkt zij intensief samen met banken en bankiers uit Noord-Nederland. Een goede reden om hen uit te nodigen voor de ‘banking-edition’ van de ‘NOM Late Night’-talkshow.

NOM Late Night-talkshow

Het multifunctionele pand van Noordlease deed dienst als tv-studio. En maar liefst 80 bankmedewerkers en ondernemers uit Noord-Nederland namen plaats. Er volgden drie rondes waarin we in totaal 15 tafelgasten verwelkomden. Bankier, investeerder en ondernemer. Samen bespraken we het veranderende financieringslandschap, hun rol daarin en de manier waarop banken en overheid elkaar kunnen versterken. En tussen de bedrijven door verzorgde schrijver en cabaretier Johan Fretz het entertainment.

NOM Finance 2015 Talkshow De Goede Gastvrouw

Het resultaat? Een avond met inhoudelijk interessante verhalen waar nieuwe relaties ontstonden of bestaande relaties werden versterkt. NOM Finance vatte het samen als ‘zeer geslaagd’ met de woorden: ‘Goed qua inhoud, tempo in gesprekken, gespreksleiding, professionaliteit’. Een compliment en verdienste van een fijne samenwerking met Jan Martin, Laurens en Annemarie van de NOM.

Annemarie Atema, communicatiemanager NOM: “In een vroegtijdig stadium betrokken we Evelien bij het proces voor de totstandkoming van de avond. Haar inbreng in deze, niet alleen op de avond zelf, maar juist ook in het voortraject, hebben we als erg plezierig ervaren. Ze stelde de juiste vragen en hield ons scherp”.

In navolging van de talkshow, verstuurde NOM Finance nog eens vier relatiemomenten als follow-up. Een daarvan is onderstaande video van de avond. Ik kijk uit naar de volgende talkshow!

De Goede Gastvrouw als presentatrice

Namens de NOM had ik de eer om de show te presenteren. Een interessante opdracht met inhoud. Ik heb er met plezier aan meegewerkt. Organiseer je binnenkort een bijeenkomst en wil je dat ik die presenteer? Laten we een keer kennismaken, neem contact op en wees welkom!

Onze goede gasten