Openingsfestival | Voys en Spindle

Openingsfestival | Voys en Spindle

Voys en Spindle. Twee toffe bedrijven die hun nieuwe kantoren wilden openen met een openingsfeest. Niet zomaar een feest, maar een waardevol contactmoment waarin beide merken goed tot hun recht komen. In samenwerking met een intern team verzorgden we het concept en de realisatie van het evenement.

Het openingsfestival van de nieuwe werkplek van Voys en Spindle (foto door Wouter Brem).

Doelstelling

Organiseer een openingsfeest voor collega’s, familie, vrienden en relaties, zodat zij weten waar we werken, wat we doen en daar net zo blij van worden als onze collega’s.
Het openingsfestival van Voys en Spindle: een waardevol contactmoment (foto door Wouter Brem).

Optimale merkbeleving

Twee nieuwe kantoren voor Voys en Spindle? Tijd voor een openingsfeest. Maar, niet zomaar een feestje, we organiseerden een openingsfestival met een optimale merkbeleving.

Om die beleving te creëren, bevroegen we eerst de potentiële gasten. Op basis van hun feedback ontwikkelden we een concept met als uitgangspunt: ‘It’s your call’. Want, bij beide bedrijven ben je letterlijk en figuurlijk zelf aan zet.

Muziek van Peggy Bouwer (foto door Wouter Brem).

It’s your call

En dat is precies hoe het programma er ook uitzag, van een audiotour via de telefoon door het nieuwe kantoor, openingshandeling met de telefoon en meerdere, Groningse activiteiten om zelf te ondernemen. Tot heel goed, lekker en Gronings eten en drinken en muziek van Peggy Bouwer (en natuurlijk een vette afterparty).

Het mooiste compliment dat we kregen tijdens het event? Die kwam van familie van de eigenaar: “Ik herken beide merken in de opzet van dit feest”. Dat maakt ons blij!

“De Goede Gastvrouw heeft ons openingsfeest echt naar een hoger niveau getild, oog voor detail en geweldig om mee samen te werken” – Wouter Brem

De officiële openingshandeling werd uitgevoerd door wethouder Joost van Keulen (foto door Wouter Brem). 

Toffe partners

We realiseerden dit prachtige contactmoment met behulp van een aantal toffe partners, zoals ’t Feithhuis, 2Join, Studio Bleep, Peggy Bouwer, Fotodoos, FC Groningen, De Wilde Slager en SchoenenZaken. En niet te vergeten het team van Voys en Spindle, met als voormannen en -vrouwen; Wimke, Ednan en Wouter.

Ontwerp en/of poets je eigen schoen door SchoenenZaken (foto door Wouter Brem). 

Het resultaat

  • Ultieme merkbeleving van Voys en Spindle voor, tijdens en na het openingsfestival.
  • Relatie versterkt met circa 450 medewerkers, familie, vrienden en relaties.
  • Zichtbaarheid vergroot van Voys, Spindle en Groningse ondernemers.

Contactmomenten

  • Events
  • E-mail
  • Landingspagina
  • In- en outdoor

 

 Sfeerfoto van festivaluitgang (foto door Wouter Brem).

Aftermovie van het openingsfestival (door Wouter Brem) 

Onze goede gasten