Netwerkevenement noordelijke exportclubs

Netwerkevenement noordelijke exportclubs

De onderlinge verbinding versterken en de gezamenlijke impact vergroten. Dat stond centraal tijdens het jaarlijkse netwerkevent van de noordelijke exportclubs. Het doel van de avond? Elke gast met 3 nieuwe contacten naar huis sturen. Want, zonder connectie, geen commercie. Vanuit De Goede Gastvrouw mocht ik het evenement begeleiden als dagvoorzitter.

Noordelijke exportclubs

De noordelijke exportclubs bestaan uit drie verenigingen; Groningen, Drenthe en Friesland. Eén keer per jaar organiseren zij een gezamenlijk evenement. Om te voorkomen dat er het bekende ‘ons kent ons’ ontstond, hebben we in samenwerking met de organisatie een (inter-)actief programma samengesteld. De organisatie was in handen van Ingrid Dijk van Goed Geregeld!.

Interactief programma

Na een rondleiding op het TT-circuit in Assen, volgde een spel. Door middel van puzzelstukjes ontstonden nieuwe groepen, die een aantal gemeenschappelijke factoren moesten ontdekken. Zie daar, de nieuwe relaties ontstonden waar we bij waren!

Spreker Martijn Arets met praktische tips

Martijn Arets besprak vervolgens de ‘Businesskansen die de wereld op z’n kop zetten (en hoe u daar gebruik van kunt maken)’. Met voorbeelden van organisaties die innoveren en oude verdienmodellen doen veranderen. Ze versterken verbinding en creëren impact. Zonder fysieke of mentale grenzen. Zijn verhaal en praktische tips werden enthousiast ontvangen.

Slides Martijn Arets presentatie voor de noordelijke exportclubs from Crowd Expedition

Tenslotte volgde een buffet en een table show waar een aantal leden zichzelf presenteerden. Van stroopwafelexporteur tot borstelfabrikant. En of de doelstelling geslaagd is? Jazeker, elk lid ging met drie nieuwe relaties op zak naar huis.

“Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de goede verzorging van het dagvoorzitterschap. Het juiste woord dat hierbij past is verfrissend.”
Ingrid Dijk – Eigenaar Goed Geregeld!

Noordelijke exportclubs

De Goede Gastvrouw als dagvoorzitter

Een goed georganiseerd evenement met een tastbaar resultaat. Erg leuk om te doen. En met speciale dank aan Richard Middel van ESD-SIC, die de connectie met de exportclubs legde. Organiseer je binnenkort een bijeenkomst en wil je dat ik die presenteer? Laten we een keer kennismaken, neem contact op en wees welkom!

Foto’s: Ingrid Dijk

Meer over het evenement: Netwerken, netwerken en nog eens netwerken

Onze goede gasten