Eindejaarsbijeenkomst VNO-NCW Noord en JNO

Eindejaarsbijeenkomst VNO-NCW Noord en JNO

Een bijeenkomst die de gasten écht in beweging en verbinding brengt? Dat gebeurde tijdens de eindejaarsreceptie van VNO-NCW Noord en JNO. Dankzij een aanbeveling van Gijs Nillessen mocht ik de bijeenkomst vanuit De Goede Gastvrouw presenteren.

VNO-NCW Noord en JNOVNONCW NOORD - De Goede Gastvrouw

VNO-NCW Noord is de werkgeversorganisatie van Noord-Nederland. JNO (Jonge Noordelijke Ondernemers) is een onderdeel van VNO-NCW Noord en heeft elk jaar de eer om de eindejaarsbijeenkomst te organiseren.

Beweging en verbinding

In samenwerking met Gijs en het bestuur van JNO is het programma samengesteld. Het doel? De gasten in beweging krijgen en met elkaar in verbinding brengen op een prettige manier. Een opdracht die De Goede Gastvrouw op het lijf geschreven is!

Eindejaarsbijeenkomst Presentatrice De Goede Gastvrouw Evelien Bouma Door JAV studios 4

Foto door: JAV Studio’s

Dilemma op Dinsdag

De bijeenkomst vond plaats in het WTC in Leeuwarden. Daar verwelkomden we 250 gasten. Alfred Welink, voorzitter van VNO-NCW Noord, opende de bijeenkomst. Vervolgens droeg scheidend JNO-voorzitter Keimpe Postema de voorzittershamer over aan Tjitte Folkerstma. Keimpe bedankt en Tjitte succes!

“Ze durft scherpe vragen te stellen, blijft tegelijkertijd toegankelijk en voelt haar publiek goed aan.”

Daarna was het de beurt aan de gasten om in beweging te komen. In actie te komen. Alle gasten werden uitgenodigd om naar de achterzijde van de zaal te gaan. Op basis van Dilemma op Dinsdag, kregen zij een aantal ondernemersdilemma’s voorgeschoteld. Door over de streep te bewegen maakten ze hun keuze kenbaar. Een enthousiast en energiek half uur volgde!

Ingrid Dragtstra, Manager JNO en belangenbehartiging VNO-NCW Noord: “Evelien heeft op frisse en vlotte wijze onze Eindejaarsreceptie begeleid. Ze durft scherpe vragen te stellen, blijft tegelijkertijd toegankelijk en voelt haar publiek goed aan. Ook in de voorbereiding was het prettig om met Evelien samen te werken. Mede dankzij haar was de bijeenkomst een groot succes!”

De Goede Gastvrouw als presentatrice

Een opdracht vol energie en met een erg geslaagd resultaat. Organiseer je binnenkort een bijeenkomst en wil je dat ik die presenteer? Laten we een keer kennismaken, neem contact op en wees welkom!

Foto’s door: JAV Studio’s

Onze goede gasten